Pitanja

Na ovom dijelu portala pokušat ćemo odgovoriti na najčešća pitanja koja šalju korisnici a vezana za registraciju, prijavu, registraciju shopa, pakete, plaćanja, oglase i ostalo.
Ukoliko niste našli odgovore između ponuđenih, molimo vas da nas sa pitanjima kontaktirate mailom na adresu [email protected].
Vaš Čačkalo portal

    Registracija na čačkalu je vrlo jednostavna pa vas molimo da pratite 4 osnovna koraka; - u gornjem desnom uglu kliknete na dugme "Registracija". - popunite podatke ( Ime, Kontakt telefon ili mobitel, Email, Upišite lozinku koju želite, potvrdite tu lozinku još jednom). - označite kvadratić "Slažem se sa uslovima korištenja". - kliknite na dugme "Registracija". Na Email koji ste upisali stići će vam potvrda o registraciju i možete se prijaviti sa svojim Emailom i lozinkom kao registrirani korisnik.
    Na Čačkalo oglasnik prijavljujete se na način da u gornjem desnom uglu kliknete na dugme "Prijava", unesete svoj Email i korisničku lozinku koju ste kreirali prilikom registracije i kliknete na dugme "Prijava".
image
Android App
Android App
Top